PhotoBooth huren

De perfecte PhotoBooth voor jouw trouwfeest!

onze smaken

PhotoBooth huren

Wil je een PhotoBooth huren? We werken met 3 smaken: niet printen, veel printen of onbeperkt printen. Je kiest je pakket, wij regelen de rest.

Hoe werkt dat allemaal?

Het huren van een PhotoBooth is zo ongeveer het simpelste deel van je hele trouwfeest. Jij kiest het pakket; wij doen de rest. Ok, je gasten moeten de foto’s zelf maken en jij moet de rekening betalen. Maar verder regelen wij alles.

Onze pakketten zijn heel eenvoudig. Je hebt keuze uit:

  • alleen digitaal.
    Dan print je de foto’s niet en kunnen je gasten de foto’s direct met een qr code downloaden*
  • 300 prints.
    Je raadt het al, dan zitten er 300 prints bij het pakket in. Dat zijn 300 keer een dubbele (ja, 2) fotostrip.
  • Onbeperkt printen.
    Dan mag je zoveel printen als je wilt tijdens het feest.

Kies je voor printen, dan zit het downloaden met een QR code er ook altijd bij in. Voor het downloaden met een QR hebben we wel internet nodig. Dat kan de wifi van de locatie zijn, maar wij kunnen ook een 4G oplossing verzorgen. Is er geen internet, geen probleem. Je krijgt de foto’s sowieso digitaal achteraf.

We bezorgen de PhotoBooth op de dag van het feest (meestal in de ochtend) op de feestlocatie. Ophalen doen we meestal de volgende werkdag. Dat stemmen we samen met jou en de feestlocatie af. Veel locaties in het Noorden kennen we wel, daar stemmen we het rechtstreeks mee af.

Vraag maar raak!

We snappen dat je best nog wat vragen hebt. Je hoeft dus niet direct te boeken. Je trouwerij is vast niet komend weekend al ;-).

Stel je vraag hiernaast, je hoort dan zsm van ons feestteam.

Zakelijke aanvraag?

Heb je een zakelijk event en wil je een PhotoBooth huren? Check dan vooral onze grote zus SBS Fotomarketing. Daar maken we graag een offerte op maat voor jouw zakelijke evenement. Daar werken we ook met facturen achteraf, vinden ze bij jullie administratie ook fijn.

Contact