Wij zijn PhotoBooth Company

Wij zijn PhotoBooth Company, een nieuwe speler met jarenlange ervaring…..huh….hoe dan?

PhotoBooth Company is een merk van SBS Fotomarketing. Het ervaren team van fotografen, ontwikkelaars en eventprofs zorgt al jaren voor de tofste foto-acties en merkactivaties in binnen en buitenland. We mogen werken voor de tofste merken op de tofste events. Van de Formule 1 in Singapore tot Mexico en van Congressen in Monaco tot het vliegveld van Istanbul. Met maatwerk oplossingen behoort SBS Fotomarketing tot de absolute marktleiders op het gebied van fotomarketing en photobooths.

SBS Fotomarketing_antractiet

Waarom dan een nieuw merk? Omdat we merken dat er steeds meer behoefte is aan dingen zelf regelen. Je bestelt je kleding online, je nieuwe televisie, je doet al je bankzaken online. Waarom zou je dan niet je PhotoBooth online reserveren? Nou, dat dachten wij dus ook. Een nieuw merk, een nieuw logo, een nieuwe website en alles gericht op jouw gemak. Gewoon vanuit je luie stoel een PhotoBooth reserveren voor je personeelsfeest, bruiloft of wat voor evenement dan ook.

En SBS Fotomarketing dan? Die gaan gewoon door. We maken gebruik van elkaars specialiteiten en expertise om jou zo optimaal van dienst te kunnen zijn. Het team vult elkaar aan en springt bij waar nodig. Zo krijg jij als klant het beste van beide werelden.

Wil je de mensen achter PhotoBooth Company leren kennen? Wij zijn gek op koffie! We nodigen je graag uit een keer kennis te komen maken.

PhotoBooth Company

Het team van PhotoBooth Company